søndag den 10. februar 2013

J - J - J - J....

Så blev det tid til et ord med J i bogstavelegen :)

J - som Job
Jeg er lige startet i "job"/virksomhedspraktik, efter 3½ år væk fra arbejdsmarkedet. I nov. 2008, gik jeg ned med en depression, og blev sygemeldt fra mit daværende arbejde, som pædagog i en vuggestue. Og siden da, har det været frem og tilbage, men diverse behandlinger osv. I fredags stoppede jeg i min behandling på sygehuset, som jeg har været i de sidste to år. Det har været super godt for mig at være med i det forløb. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, og jeg har fået nedbrudt de fordomme, jeg havde før jeg selv blev syg. Jeg har i den periode mødt så mange forskellige mennesker, med forskellige baggrunde og problemer (psykiske problemer og sygdomme) 
Nu kan jeg bare kigge tilbage og tænke at det ville jeg ikke have været foruden, fordi jeg har lært så meget, både om mig selv og om andre mennesker. 

Nu skal jeg så være i denne virksomheds praktik i de næste mange måneder, og allerede nu har jeg en rigtig god mavefornemmelse omkring det. Så jeg er ved godt mod, og kan endelig se lyset for enden af tunnellen. Det lys som alle andre kunne se før mig ;-) 


Et af mine egne malerier, som ikke er færdigt endnu, men inspireret af"lyset for enden af tunnellen!"
6 kommentarer:

 1. Sikke et herligt positivt søndags-indlæg. Pøj pøj med praktikken og fremtiden i det hele taget : )

  SvarSlet
 2. En rigtig solskinshistorie - så dejligt at læse.

  Jeg har selv været nede og vende i et dybt hul, og den dag man ser lyset og ved hvilken retning man skal gå, ved man at livet ikke er let - bare helt fantastisk :o)

  Ha en dejlig dag.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret Lise. Og når man åbner op, finder man ud af, at der faktisk er mange mennesker som egentlig forstår en...en man egentlig troede ;-)
   Knus

   Slet
 3. Det har også været rigtig dejligt at lære dig at kende, sødeste :-)
  Du er blevet en meget betydningsfuld person for mig :o)
  Rart at læse dette indlæg, som Lise skriver; en rigtig solskins historie..
  Meget livsbekræftende at læse andres succeser :o)
  Søde, du er min inspiration! :-)
  Bogstaveleg? Hvad er det for en leg? Lyder spændende :) Jeg vil være med! :)
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåh du sød Vibeke :) Tak ;-)
   Den der bogstaveleg er en som en der hedder Liv er startet. Hendes blog hedder: http://pladstilverden.blogspot.dk/ Så kan du finde det der :) Vi er selvfølgelig nået et godt stykke ind i legen, men det kan vel ikke gøre noget ;-)
   Ja, lidt sjovt at være med :)

   Slet