mandag den 4. marts 2013

Det her er min familie. 
Den består af min skønne mand Leif, 
og vores tre dejlige smukke børn, Andreas, Rebekka og Maria <3
Jeg er så glad for min familie. De betyder alt for mig. 
Min mand har været ved min side igennem de sidste snart 20 år. "I tykt og tyndt!" Jeg må sige, at det har han bestået til ug. De sidste 4 år, hvor jeg har været igennem en svær periode med en depression, har han været der. Selv om det til tider har været hårdt og vores forhold er blevet sat gevaldigt på prøve, så har han holdt ved. 


Vores tre børn.
Andreas, 18 år, snart 19, lige fået kørekort. Flyttede til Århus for 1½ år siden, læser på htx, og lever et dejligt liv med masser af venner omkring sig.
Rebekka, 17 år, taget et år ud af kalenderen, og bor på Færøerne, hos noget familie, arbejder og nyder livet der. Kommer heldigvis hjem til sommer for at læse SOSU ;-)
Maria, 13 år, sidste skud på stammen, har nærmest været "alenebarn" de sidste to år. Går stadigvæk i folkeskolen, 6. kl., dyrker fodbold og håndbold, er barnepige, og bruger ellers mange timer sammen med vennerne :)


Jeg kan ikke sige andet, end at jeg er verdens heldigste kvinde. 


2 kommentarer:

 1. er så stolt af dig og far! jeg er så glad for den kærlighed I har til hinanden, og at selvom det har været hårdt hjemme så holder I sammen! Jeg er så stolte af jer og ser så meget op til jer. Det håber jeg I ved!
  Mys. Love you ♥♥♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak smukke. Vi er også stolte af dig, meget :-*

   Love you
   <3

   Slet