torsdag den 14. februar 2013

N - N - N - N......

N - som naturligt...
....eller unaturligt? 

Jeg har så meget fået lavet om på mange ting i mit liv de sidste par år. Eller prøver at lave om på ;-) 
Det er som man siger, at det ikke er så let at lære en gammel hund nye kunster :)
Men når det er sagt, så har jeg gået og eksperimenteret/leget lidt med mit hår. 
I en lang periode har jeg gået og ladet min naturlige hårfarve (GRÅ) vokse ud for at se hvor meget det egentlig var, og hvordan det så ud, uden striber mm. 
Og alle, jeg mener ALLE, sagde bare, at det var SÅÅÅÅ flot til mig, og hvis de havde den hårfarve, ville de ikke gøre en s-k-i-d med den. Jeg gik så dog og tænkte, at jeg havde lyst til at få det farvet igen, måske klippet kort.... 
Men jeg tænkte jo bare, at når nu alle syntes at det var så flot, og det måtte jeg ikke farve osv.
I forlængelse af, at jeg har gået og arbejdet med mig selv,  har jeg tænkt meget over "hvem er jeg, og hvem er det egentlig der bestemmer over mig?" 
Derfor tog jeg pludselig en drastisk beslutning. Jeg gik ind i Matas, og købte noget hårfarve. Jeg farvede mit hår, klippede lidt i det, og vupti!! Jeg var en helt anden kvinde. 
Og SÅ kom det sjove :D  

Reaktionen fra omverdenen. Jeg siger jer, der var næsten ramaskrig hos nogen :) Det er såååå grineren når jeg tænker på det :D Min far var ved at gå bagover, fordi at han syntes ikke jeg kunne have andet end den flotte grå farve (og han minder mig stadigvæk over det efter et år) Og andre det samme. Dog var der faktisk også rigtig mange som gav meget positive tilbagemeldinger.Så min konklusion er nu, at jeg gør som JEG selv har lyst til :) 
Og det skal ikke være omverdenen, der styrer mig og mit liv :) 
Det er så vigtigt at turde være sig selv, og det så er at have den naturlige hårfarve, eller om det er at prøve noget helt andet med sit hår :)

God hårdag til jer alle :)


6 kommentarer:

 1. Begge dele ser jo bragende godt ud - og du har ret, det vigtigste er at du og man gør dét som er rigtigt for dig/een selv! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv. Jeg er jo også i lære om at være mig selv. Det hjælper ;-)

   Slet
 2. Man skal jo gøre som man har lyst til - og den nye hårfarve kan du i hvert tilfælde sagtens bære. Wouw.

  SvarSlet
 3. Hehe, du er så dejlig Jensia.
  Dejlig som den du er. Om det er med grå eller rød eller lilla hår.
  Du er smuk og din skønhed kommer indefra, hvad omverdenen siger til den ydre skønhed skal du ikke tage dig af, de bør se på den indre skønhed, som jo så flot skinner igennem hos dig ;-)
  Hvis du da alligevel vil vælge at lytte til omverdenen, så lyt til mig: DU SER BRAGENDE GODT UD med det korte, farvede hår.
  Du er et SKÅR uden lige! ;-)
  Mys mys, den lille Vibeke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke :)
   Jeg er nu også ved at lære det...tror jeg ;-) Er i hvert fald blevet meget bedre til at gøre som jeg selv har lyst til. :)

   Slet